Helovīnu smalkmaizītes

Kēksiņu izrotāšana dos prieku gan gatavošanas procesā, gan pēc tam, cienājot savus mīļos, ciemiņus vai helovīna saldumu diņģētājus.

Atzīme (14 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker nerafinētā cukuriedru vai baltā cukurbiešu cukura
2 olas
1 tējk. cepamā pulvera
1,5 ēd. kar. kartupeļu cietes

1 tējkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
250 g kviešu miltu

Glazūrai
500 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkar. kausēta sviesta
1–2 ēdamkar. ūdens
pārtikas krāsvielas

Konfektes (dekorēšanai)

Instrukcijas

Izkausē sviestu un pievieno pienu. Ļauj uzkarst, bet neuzvāra. Viegli saputo olas ar cukuru. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri un pārmaiņus ar piena maisījumu pievieno olu masai. Ievieto mīklu uz nakti ledusskapī. Uz plāts saliek kēksu formiņas un salej tajās mīklu. Cep cepeškrāsns vidū 225 °C apmēram 12 minūtes.

Sajauc pūdercukuru ar ūdeni un sviestu viendabīgā masā. Sadala glazūru un pēc vēlēšanās pievieno pārtikas krāsvielu. Garnē kūkas ar glazūru. Pēc izvēles dekorē ar krāsainām konfektēm, imitējot spociņu actiņas u.tml.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.