Helovīnu smalkmaizītes

Kēksiņu izrotāšana dos prieku gan gatavošanas procesā, gan pēc tam, cienājot savus mīļos, ciemiņus vai helovīna saldumu diņģētājus.

Atzīme (13 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker nerafinētā cukuriedru vai baltā cukurbiešu cukura
2 olas
1 tējk. cepamā pulvera
1,5 ēd. kar. kartupeļu cietes

1 tējkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
250 g kviešu miltu

Glazūrai
500 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkar. kausēta sviesta
1–2 ēdamkar. ūdens
pārtikas krāsvielas

Konfektes (dekorēšanai)

Instrukcijas

Izkausē sviestu un pievieno pienu. Ļauj uzkarst, bet neuzvāra. Viegli saputo olas ar cukuru. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri un pārmaiņus ar piena maisījumu pievieno olu masai. Ievieto mīklu uz nakti ledusskapī. Uz plāts saliek kēksu formiņas un salej tajās mīklu. Cep cepeškrāsns vidū 225 °C apmēram 12 minūtes.

Sajauc pūdercukuru ar ūdeni un sviestu viendabīgā masā. Sadala glazūru un pēc vēlēšanās pievieno pārtikas krāsvielu. Garnē kūkas ar glazūru. Pēc izvēles dekorē ar krāsainām konfektēm, imitējot spociņu actiņas u.tml.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.