Franču tostermaizes

Falšās pankūkas, ātrās olmaizītes, kā tik vēl šo recepti nesauc tautā! Lieliska recepte, ja jāatsvaidzina kāda iestāvējusies maizes šķēlīte.

6 porcijas

PT25M

30 minutes

Atzīme (81 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

2 olas
50 ml piena
6 šķēles tostermaizes pēc izvēles
45 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
45 g Dansukker Kanēļcukura
eļļa cepšanai

Virskārtai
200 ml saldā krējuma
Mājās gatavots ievārījums
Dansukker dzidrais sīrups

Instrukcijas

Olas, Muscovado cukuru un pienu saputo. Maizes šķēles sagriež trīsstūros. Maizi samērcē olu-piena maisījumā un uz pannas lielā karstumā apcep. Tad cepšanas temperatūru samazina un turpina cept vēl dažas minūtes.

Gatavas maizītes pārkaisa ar kanēļcukuru un pasniedz brokastīs kopā ar tēju, kafiju vai kakao.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.