Dzēriens “Ziemas pasaka”

Brīnišķīgs ziemas dzēriens, kurā apvienots dzērveņu sulas “stiprums”, laima skābenums un nerafinētā cukurniedru cukura dūmakainais saldums. Papildus garšu piešķir kanēlis un svaigas brūklenes. Savukārt, džins šajā receptē ir tikai viens no variantiem – iesakām kokteili izbaudīt arī tīrā, bezalkoholiskā veidā, jo ar alkoholu atceries vienmēr ievērot mērenību.

1 porcija

PT10M

10 minūtes

Atzīme (37 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

80 ml dzērveņu sulas
30 ml svaigi spiesta laima sulas
40 ml džina (ja vēlas)
30 ml Dansukker Dzidrā sīrupa
Ledus

Dekors
30 g Dansukker brūnais nerafinētais cukurs
3 g malta kanēļa
Saldētas brūklenes
Kanēļa standziņa

Instrukcijas

Niedru cukuru un kanēli samaisa bļodiņā. Glāzes augšmalu apmērcē laima sulā un tad iemērc cukura bļodiņā. Glāzi piepilda ar ledu.

Kokteiļu šeikerī iemēra dzērveņu sulu, laima sulu, sīrupu, kanēli un džinu. Pievieno arī ledus gabaliņus, šeikerī aizskrūvē un kārtīgi sakrata. 

Dzērienu caur sietiņu salej glāzēs un papildina ar saldētām brūklenēm un kanēļa standziņu. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.