Diānas vasaras deserts

4 porcijas

PT1H

2 stundas

Atzīme (62 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Šokolādes musam
150 g tumšās šokolādes
4 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
300 ml saldā krējuma
3 olas

Krēmsiera kārtai
200 g krēmsiera
60 g Dansukker pūdercukura
2 ēdamkar. citronu krēma

Marinētajām zemenēm
150 g zemeņu
1 laima miziņa un sula
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

6-8 cepumi Digestive

Instrukcijas

Šokolādes musa pagatavošana
Šokolādi izkausē ūdens peldē un pievieno Tumšo sīrupu. Saldo krējumu saputo. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļ un iemaisa šokolādē.  Šokolādi iemaisa putukrējumā. Iecilā olu baltumus. Atdzesē ledusskapī.

Krēmsiera kārtas pagatavošana
Visas sastāvdaļas sakuļ vienmērīgā masa.

Zemeņu sagatavošana
Zemenes nomazgā, atdala no kauslapiņām un sagriež gabaliņos. Pievieno laima sulu, sarīvēto miziņu un Tumšo sīrupu.

Digestive cepumus sadrupina. Glāzes kārtām liek šokolādes musu, krēmsiera kārtu, ogas un cepumus. Kā pēdējo kārtu liek ogas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.