Diānas vasaras deserts

4 porcijas 2 stundas
Diānas vasaras deserts
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

    Šokolādes musam

    • 150 g tumšās šokolādes
    • 4 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
    • 300 ml saldā krējuma
    • 3 olas

    Krēmsiera kārtai

    • 200 g krēmsiera
    • 60 g Dansukker pūdercukura
    • 2 ēdamkar. citronu krēma

    Marinētajām zemenēm

    • 150 g zemeņu
    • 1 laima miziņa un sula
    • 2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

    • 6-8 cepumi Digestive

    Šokolādes musa pagatavošana
    Šokolādi izkausē ūdens peldē un pievieno Tumšo sīrupu. Saldo krējumu saputo. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļ un iemaisa šokolādē.  Šokolādi iemaisa putukrējumā. Iecilā olu baltumus. Atdzesē ledusskapī.

    Krēmsiera kārtas pagatavošana
    Visas sastāvdaļas sakuļ vienmērīgā masa.

    Zemeņu sagatavošana
    Zemenes nomazgā, atdala no kauslapiņām un sagriež gabaliņos. Pievieno laima sulu, sarīvēto miziņu un Tumšo sīrupu.

    Digestive cepumus sadrupina. Glāzes kārtām liek šokolādes musu, krēmsiera kārtu, ogas un cepumus. Kā pēdējo kārtu liek ogas.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker