Sastāvdaļas
250 ml kviešu miltu
175 ml dzelteno kukurūzas miltu
2 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
1,5 tējkar. cepamā pulvera
0,5 tējkar. sāls
2 ēdamkar. izkausēta sviesta
1 sakulta ola
175 ml pilnpiena
8 grila desiņas
8 grila kociņi
eļļa cepšanai
Instrukcijas
Sajauc kopā visas sausās mīklas sastāvdaļas lielā bļodā un maisot pamazām pievieno izkausētu sviestu. Pievieno sakulto olu un pienu un kuļ, līdz mīkla ir viendabīga.
Desiņās visā garumā iesprauž grila kociņus, apmērcē mīklā un ļauj mīklai līdzeni apklāt desiņas.
Eļļu katlā uzkarsē līdz 200 °C un vāra tajā desiņas 4–5 minūtes. Pasniedz nekavējoties.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.