Corn dogs (desiņas kukurūzas mīklā)

Cīsiņš mīklā! Jauka uzkoda, ko ātri paķert garāmskrienot kādā āra ballītē vai bērnu viesībās.

8 gabali

Atzīme (10 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 ml kviešu miltu
175 ml dzelteno kukurūzas miltu
2 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
1,5 tējkar. cepamā pulvera
0,5 tējkar. sāls
2 ēdamkar. izkausēta sviesta
1 sakulta ola
175 ml pilnpiena
8 grila desiņas
8 grila kociņi
eļļa cepšanai

Instrukcijas

Sajauc kopā visas sausās mīklas sastāvdaļas lielā bļodā un maisot pamazām pievieno izkausētu sviestu. Pievieno sakulto olu un pienu un kuļ, līdz mīkla ir viendabīga.

Desiņās visā garumā iesprauž grila kociņus, apmērcē mīklā un ļauj mīklai līdzeni apklāt desiņas.

Eļļu katlā uzkarsē līdz 200 °C un vāra tajā desiņas 4–5 minūtes. Pasniedz nekavējoties.

 

 

 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.