250 ml kviešu miltu
175 ml dzelteno kukurūzas miltu
2 ēd. kar. Dansukker niedru cukura „Demerara”
1,5 tējk. cepamā pulvera
1/2 tējk. sāls
2 ēd. kar. margarīna
1 sakulta ola
175 ml pilnpiena
8 grila desiņas
8 grila kociņi
eļļa cepšanai
Sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas lielā bļodā un pamazām pievieno margarīnu. Pievieno sakulto olu un pienu un kuļ, līdz mīkla ir viendabīga.
Nosusina desiņas un iesprauž tajās grila kociņus garenvirzienā. Iemērc mīklā un ļauj mīklai līdzeni apklāt desiņas.
Katlā sakarsē eļļu līdz 200°C un vāra tajā desiņas 4–5 minūtes. Pasniedz nekavējoties.
Šo recepti sastādīja