Pamatnei
Siera pildījumam
Saldajam pesto
Sviestu izkausē un virtuves kombainā samaisa ar drupinātiem cepumiem un kardamonu. Drupačas izklāj un sapresē 22 cm platā kūkas formā.
Olu dzeltenumus saputo ar brūno un vaniļas cukuru. Pievieno svaigo sieru un puto, līdz masa viendabīga.
Saldo krējumu atsevišķā bļodā uzputo un iemaisa siera maisījumā. Pievieno arī citrona miziņu un izspiesto sulu.
Siera maisījumu pārlej pamatnei un noliek saldētavā uz vismaz 4 stundām.
Pesto sastāvdaļas sastrādā vijīgā masa. Siera kūku izņem no saldētavas 10 minūtes pirms pasniegšanas un pārklāj ar pesto. Dekorē ar grauzdētiem riekstiņiem un bazilika lapiņām.
Šo recepti sastādīja