Sastāvdaļas
50 g Dansukker pūdercukura
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 ml ūdens
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
1-2 ml piparmētru eļļas vai citas aromatizētāja
Pārtikas krāsviela
Instrukcijas
Izsijā pūdercukuru cepampannā. Cepampapīru vai kūku formiņas viegli ietauko. Cukuru, ūdeni un sīrupu liek katliņā ar biezu dibenu. Uz vidējas uguns uzvāra un karsē līdz 152°C, vai iepilina maisījuma pili ūdens glāzē un tā nosaka, vai sasniegta vajadzīgā konsistence. Noņem no uguns un iemaisa garšvielas un krāsvielas. Ar karoti liek maisījuma bumbiņas uz cepamā papīra vai kūku formiņās. Var uztaisīt cukurgailīšus – tad liek lielākas bumbiņas un iesprauž tajās kociņus. Karameles apviļā pūdercukurā, tad ievieto kārbās ar ciešu vāku.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?