Cepumiņi

Viens pamats dažādiem kārumiem.

Apmēram 50 gab.

PT1H

2 stundas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 g kviešu miltu
85 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
200 g auksta sviesta
1 olas dzeltenums

Instrukcijas

Miltus, cukuru, vaniļas cukuru un sviestu sastrādā ar virtuves kombainu vai uz paliktņa. Pievieno olas dzeltenumu. Uzmanīgi! Mīklu nevajag pārmīcīt par daudz – tikai tik, cik nepieciešams, lai turētos kopā. Liek ledusskapī uz 1 stundu.

Cepeškrāsni noregulē uz 200°C. Mīklu izrullē, izgriež nepieciešamās formas un cep krāsnī apmēram 8 minūtes. Atdzesē un dekorē pēc vajadzības.

Glazūrai
1 olas baltums
2 ml etiķa
240 g Dansukker baltā pūdercukura

Glazūras sastāvdaļas ar elektrisko putotāju sakuļ vienā masā.

Cepumu kalendārs
Mīklu izrullē apmēram 2 cm biezā kārtā. Izgriež apaļus cepumiņus. Pagatavo balto glazūru un ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi. Kad cepumi izcepušies un atdzisuši, uz aplīšiem ar balto glazūru raksta skaitļus no 1 līdz 24 vai arī vispirms vienmērīgi noglazē un tad ar raksta ciparus ar tumšo šokolādi.

Galda kartes
Uzrakstiet uz cepumiem viesu vārdus: pēc viesībām dalībnieki savas galda kartes varēs apēst!

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.