Cepumiņi ar šokolādes glazūru

30-35 gab. 1 stunda
Cepumiņi ar šokolādes glazūru
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 75 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
  • 50 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
  • 1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
  • 2 ēdamkar. piena
  • 150-180 g kviešu miltu
  • 30 g mandeļu
  • 30 g lazdu riekstu

Dekorēšanai

  • 250 g tumšās šokolādes
  • Rieksti

Sviestu ar brūno, vaniļas un Muscovado cukuru saputo. Iekuļ arī pienu un miltus.

Mandeles un lazdu riekstus sakapā un pievieno maisījumam. Novieto uz 30 minūtēm vēsumā “atpūsties”.

Galda virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izveltnē 2 mm biezā loksnē. Ar formiņas palīdzību izspiež sirsniņas un uz 20 minūtēm novieto saldētavā.

Izkausē tumšo šokolādi. Sirsniņas iemērc izkausētajā šokolādē un pārkaisa ar sakapātiem riekstiem. Noliek ledusskapī sastingt.

Šo recepti sastādīja

Dansukker