Sastāvdaļas
100 ml kviešu asnu
Pustējk. sāls
2 tējk. maizes garšvielu, piemēram, anīsa sēklu vai fenheļa sēklu
1 tējk. dzeramās sodas
50 g šķidrā margarīna
200 ml sarūguša piena
3 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
Instrukcijas
Bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas. Pievieno margarīnu, pienu un sīrupu, visu samīca, līdz iegūst viendabīgu masu. Liek mīklu uz virsmas, kas nokaisīta ar miltiem, un izveido garenu kukuli, ko sagriež 10 gabalos. Katru gabalu izrullē plakanā plācenītī. Pārrulē pāri ar mīklas rulli, kam ir izaugumi, vai arī sadursta plācenīšus ar dakšiņu.
Katru pusi cep uz sausas pannas apmēram pusotru minūti, vidējā karstumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.