Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām

Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnajā cukurā grauzdētām auzu pārslām. Atliek pārliet ar vaniļas mērci, papildināt ar saldējumu vai baudīt tāpat tīrā veidā.

6 porcijas

PT55M

50 minūtes

Atzīme (36 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

3 lieli āboli
30 g sviesta
2 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. Dansukker dzidrā sīrupa
1 tējkar. kanēļa

Drumstalām
80 g sviesta
3 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 tējkar. kanēļa
35 g auzu pārslu
1 ēdamkar. kviešu miltu
1 šķipsniņa sāls

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.

Ābolus nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem serdes. Uz ābolu virspuses izveido garenus iegriezumus. Cepešpannu ietauko un piepilda ar ābolu pusītēm.

Katliņā izkausē sviestu, pievieno Muscovado cukuru, sīrupu un kanēli. Pārlej āboliem.

Cepešpannu pārklāj ar foliju un cep krāsns vidējā daļā 15 minūtes.

Kamēr āboli cepās, pagatavo drumstalas, izkausējot sviestu un iemaisot tajā atlikušās sastāvdaļas.

Ābolus izņem no cepeškrāsns, pārkaista ar drumstalām un novieto atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.

Pasniedz kopā ar vaniļas saldējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.