Bumbieru un mango čatnijs

1 burciņa 1 stunda
Bumbieru un mango čatnijs
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 vesels mango (apmēram 150 g)
  • 0,5 sarkanā sīpola
  • 0,5 čili pāksts
  • Eļļa
  • 4 g svaiga ingvera, sarīvēta
  • 50 ml baltvīna etiķa
  • 30 ml citrona sulas
  • 100-150 ml ūdens
  • 75 g Dansukker Farīna cukura

Mango nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Sakapā. Sarkano sīpolu notīra un smalki sakapā. Čili iztīra un smalki sakapā. Uz pannas sakarsētā eļļā visu samaisa un apcep. Pievieno sarīvētu ingveru. Pielej baltvīna etiķi, citrona sulu, ūdeni, pievieno arī Farīna cukuru un turpina vārīt vēl 10 minūtes. Nomizo bumbierus, izgriež serdes un sadala mazākos gabaliņos. Pievieno čatnijam un turpina vārīt vēl 20-25 minūtes. Katliņu noņem no plīts. Čatniju lej tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsumā (ledusskapī).

Šo recepti sastādīja

Dansukker