Bumbieru tarte ar kazas sieru - Receptes

Bumbieru tarte ar kazas sieru

10 porcijas 1,25 stundas
Bumbieru tarte ar kazas sieru
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Galešu mīklai

    • 220 g sviesta
    • 270 g kviešu miltu
    • 2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
    • 0,5 tējkar. sāls
    • 75 g ūdens

    Virskārtai

    • 100 g kazas siera
    • 2-3 bumbieri
    • 60 g lazdu riekstu
    • 2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

    Glazūrai

    • 1 olas baltums

    Vispirms pagatavo tartes formu. Sviestu sakapā, pievieno miltus, pūdercukuru un sāli, un visu virtuves kombainā samaisa. Pievieno ūdeni un sastrādā mīklā.

    Mīklu ietin pārtikas plēvē un novieto vēsumā uz 30 minūtēm.

    Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

    Kazas sieru sagriež plānās šķēlītēs. Bumbierus nomazgā un arī sagriež šķēlītēs. Lazdu riekstus pārlej ar sīrupu.

    Uz iemiltotas virsmas mīklu izveltnē apļa formā, apmēram puscentimetra biezumā. Mīklas sloksni pārvieto uz ar cepampapīru pārklātas cepešplāts.

    Mīklas sloksnes vidējo daļu pārklāj ar bumbieru šķēlītēm, kazas sieru un pārkaisa ar drupinātiem lazdu riekstiem. Pīrāga maliņas uzloka uz vidu un pārsmērē ar sakultu olas baltumu.

    Cep krāsns vidējā daļā apmēram 20 minūtes. Ļauj atdzist uz režģa.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;