Bumbieri ar timiānu

4 porc.
Bumbieri ar timiānu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 sīpols
4 bumbieri
25 g sviesta vai margarīna
15 ml svaigi spiestas citrona sulas
2-3 zariņi timiāna
50 g Dansukker baltā smalkā cukura
2 g sāls
1 g rupji maltu melno piparu

Sīpolu un bumbierus nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež šķēlītēs. Pannā izkausē sviestu vai margarīnu un liek cepties sīpolu un bumbierus. Cep dažas minūtes, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno citronu sulu, timiāna zariņus, cukuru, sāli un piparus. Vāra uz nelielas uguns, līdz bumbieri ir mīksti. Uzglabā ledusskapī. Pasniedz siltus, remdenus vai aukstus ar vistas vai jēra gaļu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker