Brušeta ar marinētām garnelēm

4 personām

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

2 ēdamkarotes rapšu eļļas
1 ēdamkarote baltvīna etiķa
1 tējkarote Dansukker pūdercukura
1/2 kg garneles ar čaulu
2 sīpolloki
1 tomāts
1 ķiploka daiviņa
1-2 bagetes

Garnējums
dilles

Instrukcijas

Traukā samaisiet eļļu un etiķi ar pūdercukuru. Notīriet garneles un ielieciet marinādē. Rūpīgi noskalojiet sīpollokus un sagrieziet plānos gredzenos. Nomazgājiet tomātu, nomizojiet to un izgrieziet serdi. Sagrieziet tomātu mazos gabaliņos. Pievienojiet sīpollokus un tomātus garneļu maisījumam. Notīriet un sadaliet uz pusēm ķiploka daiviņu. Sagrieziet maizi slīpās šķēlēs un apcepiet. Apceptās šķēles ierīvējiet ar ķiploka daiviņas pusītēm. Uzlieciet garneļu maisījumu uz maizes šķēlēm. Garnējiet ar dillēm. Pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām

Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis

Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?