Brūklenes konjakā

Kārums tikai pieaugušajiem! Uzglabājot brūklenes, papildiniet tās ar nedaudz konjaka, un šis gardums iepriecinās garšas kārpiņas svētkos!

2 burciņas

PT25M

25 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg jeb 2 litri brūkleņu
200 ml ūdens
1 kanēļa standziņa
0,5 kg Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml konjaka pēc izvēles

Instrukcijas

Brūklenes, ūdeni un kanēļa standziņu liek lēzenā katlā, nosedz ar vāku un vāra apmēram 5 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un turpina vārīt vēl 2-3 minūtes. Noņem no plīts un maisot pievieno konjaku. Turpina maisīt, līdz masa padzisusi, lai ogas nenostātos virspusē.

Ievārījumu pilda tīrās, izkarsētās burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.