Sastāvdaļas
Kūkai
3 olas
225 g Dansukker smalkā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
50 g sviesta
100 ml piena
210 g kviešu miltu
2 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. malta kardamona
1 šķipsniņa sāls
150 g saldētu brūkleņu
Glazūrai
25 g sviesta
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
75 ml saldā krējuma
70 g kokosriekstu skaidiņu
5 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.
Olas, cukuru un vaniļas cukuru sakuļ mīkstās putās.
Sviestu izkausē, pievieno pienu un iemaisa olu maisījumā.
Miltus, cepamo pulveri, kardamonu un sāli samaisa. Ieber brūklenes. Visu uzmanīgi iecilā olu maisījumā.
Mīklu lej ietaukotā kūkas formā (22 cm diametrā). Cep krāsns vidējā daļā apmēram 25 minūtes.
Pagatavo glazūru. Izkausē sviestu un iemaisa tajā pārējās sastāvdaļas. Turpina maisīt dažas minūtes.
Kad pagājušas 20 minūtes, kūku izņem no krāsns, pārlej ar glazūru un novieto atpakaļ krāsnī. Temperatūru palielina līdz 200°C un turpina cept apmēram 5-10 minūtes, līdz kūka zeltaini brūna.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?