Biscotti

Iespējams, gardākie cepumi, kurus būsiet ēduši. Nepieciešamo enerģijas devu nodrošina rieksti, sēklas un žāvēti augļi, bet garšas balansu un dūmakaino aromātu - nerafinētais cukurniedru cukurs.

Atzīme (6 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
25 g Dansukker vaniļas cukura
50 g rozīņu
100 g žāvētu aprikožu
80 g ķirbju sēklu
100 g riekstu
3 olas
50 g eļļas
250 g miltu
1 tējkar. cepamā pulvera

Instrukcijas

Sasmalcina žāvētus augļus un riekstus, sajauc ar niedru cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas un eļļu. Beigās iecilā miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu sadala divās daļās. Pannas garumā uz cepamā papīra ar mitrām rokām veido bagetes veida kukuļus. Pārsmērē ar olu. Cep 20 minūtes 180°C.

Izņem no krāsns, atdzesē un sagriež kukuļus 1,5 cm biezās šķēlēs. Šķēles saliek uz pannas un cep 180°C vēl 8 minūtes, lai veidotos brūngana garoziņa.

Receptes autore - Dina Gira

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.