Biscotti

Iespējams, gardākie cepumi, kurus būsiet ēduši. Nepieciešamo enerģijas devu nodrošina rieksti, sēklas un žāvēti augļi, bet garšas balansu un dūmakaino aromātu - nerafinētais cukurniedru cukurs.

Atzīme (6 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
25 g Dansukker vaniļas cukura
50 g rozīņu
100 g žāvētu aprikožu
80 g ķirbju sēklu
100 g riekstu
3 olas
50 g eļļas
250 g miltu
1 tējkar. cepamā pulvera

Instrukcijas

Sasmalcina žāvētus augļus un riekstus, sajauc ar niedru cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas un eļļu. Beigās iecilā miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu sadala divās daļās. Pannas garumā uz cepamā papīra ar mitrām rokām veido bagetes veida kukuļus. Pārsmērē ar olu. Cep 20 minūtes 180°C.

Izņem no krāsns, atdzesē un sagriež kukuļus 1,5 cm biezās šķēlēs. Šķēles saliek uz pannas un cep 180°C vēl 8 minūtes, lai veidotos brūngana garoziņa.

Receptes autore - Dina Gira

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.