Biscotti - Receptes

Biscotti

Biscotti
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

250 g miltu
1 tējk. cepamā pulvera
150 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
25 g Dansukker vaniļas cukura
3 olas
50 g rozīņu
100 g žāvētu aprikožu
80 g ķirbju sēklu
100 g riekstu
50 g eļļas

 

Sasmalcina žāvētus augļus un riekstus, sajauc ar niedru cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas un eļļu. Beigās iecilā miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu sadala divās daļās. Pannas garumā uz cepamā papīra ar mitrām rokām veido bagetes veida kukuļus. Pārsmērē ar olu. Cep 20 minūtes 180°C.

Izņem no krāsns, atdzesē un sagriež kukuļus 1,5 cm biezās šķēlēs. Šķēles saliek uz pannas un cep 180°C vēl 8 minūtes, lai veidotos brūngana garoziņa.

Receptes autore - Dina Gira

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;