Biešu zefīrs

20 gab.

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

20 g želatīna
80 g ūdens
250 g Dansukker Gaišā cukura sīrupa
50 g biešu
5 g vaniļas cukura
30 g citrona sulas

Instrukcijas

Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni, ļauj uzbriest un tad karstā ūdens peldē izšķīdina.

Sīrupu, citrona sulu, sarīvētas, nomizotas bietes un vaniļas cukuru uzvāra. Masu atdzesē līdz 80 °C, pievieno želatīnu un samaisa. Ar putotāju kuļ, līdz masa atdziest un kļūst gaisīga. Masu lej garenā silikona formā. Kad tā sastingusi, izņem no formas un sagriež gabaliņos.

Receptes autori: Maija un Jānis Kairi

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.