Bezglutēna rabarberu drupatu maize - Receptes

Bezglutēna rabarberu drupatu maize

Bezglutēna rabarberu drupatu maize
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

85 g kukurūzas cietes
25 g griķu pārslu
25 g prosas pārslu
80 g Dansukker niedru cukura “Demerara”
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
100 g sviesta vai margarīna

500 g sasmalcinātu rabarberu
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
12 g kartupeļu cietes

Sausās sastāvdaļas ievieto traukā. Pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu vai margarīnu un maisa, līdz masa līdzinās maizes drupatām. Katliņā vāra rabarberus un sīrupu, līdz rabarberi ir mīksti. Iemaisa kartupeļu cieti. Ielej rabarberu masu ietaukotā pīrāgu formā. Pārber ar iepriekš pagatavotajām “drupatām”. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 15 minūtes.

Rabarberus var aizstāt ar citiem augļiem vai ogām.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;