Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

8 porcijas

PT55M

1 stunda

Atzīme (22 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Rabarberu un zemeņu krēmam
100 g zemeņu
100 g rabarberu
100 g Dansukker Ievārījuma cukura

Ruletei
4 olu baltumi
85 g Dansukker baltā smalkā cukura
75 g mandeļu miltu
55 g kokosriekstu skaidiņu
24 g kartupeļu cietes
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

Dekorēšanai
300 ml saldā krējuma
50 g baltās šokolādes

Instrukcijas

Rabarberus un zemenes noskalo, notīra un sasmalcina. Katliņā kopā ar Ievārījuma cukuru apvāra 3-4 minūtes. Atdzesē.

Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.

Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot balto smalko cukuru. Mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas, kartupeļu cieti un muscovado cukuru samaisa un uzmanīgi iecilā olu baltumos.

Gatavo masu caur dekorēšanas tūtiņu izspiež uz cepampapīra loksnes cieši pieguļošās strīpiņās. Cep krāsns vidējā daļā 20 minūtes.
Saputo saldo krējumu.

Ruletes biskvītu izņem no krāsns un ļauj atdzist. Uzmanīgi noņem cepampapīru un pārklāj biskvītu ar zemeņu-rabarberu krēmu, pēc tam – ar putukrējumu. Ruleti uzmanīgi sarullē un noliek vēsumā savilkties.

Ūdens peldē izkausē šokolādi un pārlej ruletei kā dekoru.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.