Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

8 porcijas 1 stunda
Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Rabarberu un zemeņu krēmam

    • 100 g zemeņu
    • 100 g rabarberu
    • 100 g Dansukker Ievārījuma cukura

    Ruletei

    • 4 olu baltumi
    • 85 g Dansukker baltā smalkā cukura
    • 75 g mandeļu miltu
    • 55 g kokosriekstu skaidiņu
    • 24 g kartupeļu cietes
    • 95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

    Dekorēšanai

    • 300 ml saldā krējuma
    • 50 g baltās šokolādes

    Rabarberus un zemenes noskalo, notīra un sasmalcina. Katliņā kopā ar Ievārījuma cukuru apvāra 3-4 minūtes. Atdzesē.

    Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.

    Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot balto smalko cukuru. Mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas, kartupeļu cieti un muscovado cukuru samaisa un uzmanīgi iecilā olu baltumos.

    Gatavo masu caur dekorēšanas tūtiņu izspiež uz cepampapīra loksnes cieši pieguļošās strīpiņās. Cep krāsns vidējā daļā 20 minūtes.
    Saputo saldo krējumu.

    Ruletes biskvītu izņem no krāsns un ļauj atdzist. Uzmanīgi noņem cepampapīru un pārklāj biskvītu ar zemeņu-rabarberu krēmu, pēc tam – ar putukrējumu. Ruleti uzmanīgi sarullē un noliek vēsumā savilkties.

    Ūdens peldē izkausē šokolādi un pārlej ruletei kā dekoru.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker