Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

8 porcijas

PT55M

1 stunda

Atzīme (23 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Rabarberu un zemeņu krēmam
100 g zemeņu
100 g rabarberu
100 g Dansukker Ievārījuma cukura

Ruletei
4 olu baltumi
85 g Dansukker baltā smalkā cukura
75 g mandeļu miltu
55 g kokosriekstu skaidiņu
24 g kartupeļu cietes
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

Dekorēšanai
300 ml saldā krējuma
50 g baltās šokolādes

Instrukcijas

Rabarberus un zemenes noskalo, notīra un sasmalcina. Katliņā kopā ar Ievārījuma cukuru apvāra 3-4 minūtes. Atdzesē.

Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.

Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot balto smalko cukuru. Mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas, kartupeļu cieti un muscovado cukuru samaisa un uzmanīgi iecilā olu baltumos.

Gatavo masu caur dekorēšanas tūtiņu izspiež uz cepampapīra loksnes cieši pieguļošās strīpiņās. Cep krāsns vidējā daļā 20 minūtes.
Saputo saldo krējumu.

Ruletes biskvītu izņem no krāsns un ļauj atdzist. Uzmanīgi noņem cepampapīru un pārklāj biskvītu ar zemeņu-rabarberu krēmu, pēc tam – ar putukrējumu. Ruleti uzmanīgi sarullē un noliek vēsumā savilkties.

Ūdens peldē izkausē šokolādi un pārlej ruletei kā dekoru.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.