Sastāvdaļas
75 g aveņu sīrupa (apm. 100 g aveņu)
140 g Dansukker baltā cukura
4 olu baltumi
100 g Dansukker pūdercukura
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 100 °C.
Avenes sablenderē un izberž caur sietu, lai atbrīvotos no sēkliņām. 75 g sīrupa kopā ar 50 g baltā cukura uzvāra un novieto vēsumā atdzist.
Olu baltumus saputo mīkstās putās, tad pievieno atlikušo cukura daudzumu. Turpina putot līdz stingrām putām. Iecilā pūdercukuru. Putas pārlej ar aveņu sīrupu un vieglītēm samaisa, lai sīrups baltajā putu masā izveidotu tādas kā marmora dzīsliņas.
Bezē masu liek dekorēšanas tūtiņā. Uz cepampannas izklāj cepampapīru un uz tā no tūtiņas izspiež mazus bezē cepumiņus. Lēni cep krāsns vidējā daļā apmēram 50 minūtes. Tad cepeškrāsni izslēdz un ļauj cepumiem lēni atdzist.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.