Auzu pārslu cepumi ar zemesriekstu sviesta krēmu

16 gabali

Atzīme (9 gab)

Sastāvdaļas

Cepumiem
550 ml auzu pārslu
350 ml miltu
4 ēdamkar. kakao
225 g mīksta sviesta
400 ml Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 lielas olas
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
50 g tumšās šokolādes
1 tējkar. cepamā pulvera
1,25 tējkar. sāls (pārslveida)

Zemesriekstu sviesta krēmam
2 ēdamkar. mīksta sviesta
200 ml Dansukker pūdercukura
100 ml dabīga krēmveida zemesriekstu sviesta
3 ēdamkar. piena
0,5 tējkar. sāls (pārslveida)

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C. Miltus un kakao ieber bļodā un samaisa. Atsevišķi sakuļ sviestu ar Muscovado cukuru. Pievieno olas, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, sāli un visu kārtīgi sakuļ. Iemaisa auzu pārslas, miltus ar kakao un sadrupinātu šokolādi. No cepumu masas veido bumbiņas 2-3 cm diametrā un kārto uz ar cepampapīru apklātas cepešpannas. Katru bumbiņu mazliet piespiež ar pirkstu vai delnas pamatni. Cep aptuveni 10-12 minūtes un tad ļauj pilnībā atdzist.

Gatavo pildījumu. Mīkstu, istabas temperatūras sviestu, pūdercukuru, pienu un sāli sakuļ gaisīgā, krēmīgā masā.

Apmēram vienu tējkaroti pildījuma liek uz cepuma apakšas, mazliet izlīdzina un uzspiež otru cepumu virsū. Pildījumu jāspiež ļoti uzmanīgi, lai tas neiztecētu pāri cepumu malām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.