Aukstā laša torte

Apm. 8 porcijas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

150 g rīvētas rupjmaizes
50 ml rīvēta nobrieduša siera
75 g kausēta sviesta vai margarīna

Pildījumam
4 plāksnes želatīna
300 ml skāba krējuma, pēc vēlēšanās trekna vai liesāka
200 g biezpiena vai svaiga siera
15 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
50 g Dižonas sinepju
1 smalki sagriezts sarkanais sīpols
20 g smalki sagrieztu diļļu
200 g gabaliņos sagriezta karsti kūpināta laša
Sāls, pipari

Dekorēšanai
Citrons
Dilles
Garneles
Svaigi kūpināts lasis

Instrukcijas

Sajauc kopā rīvēto rupjmaizi, sieru un sviestu vai margarīnu un ieberž to tortes formā (ar noņemamiem sāniem) – apakšā un sānos.

Želatīna loksnes uz 5 minūtēm ieliek lielā ūdens daudzumā. Sajauc kopā visas pārējās sastāvdaļas. Izkausē želatīnu mikroviļņu krāsnī vai katliņā uz plīts. Iemaisa divas ēdamkarotes ar pildījumu izkusētajā želatīnā, tad maisījumu pievieno pārējam pildījumam un kārtīgi samaisa. Ielej to tortes formā un liek ledusskapī uz 4-5 stundām. Dekorē ar citronu, dillēm, garnelēm un lasi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām

Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis

Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?