Sastāvdaļas
300 ml saldā krējuma
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Lakricas monētas un citi saldumi
Bezē pamatnei
3 olu baltumi
150 ml Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Olu baltumus ieliek tīrā un sausā putojamā traukā. Pievieno 50 ml cukura un 30 minūtes puto ar elektrisko mikseri (iestata vismazāko ātrumu). Ieslēdz maksimālo ātrumu un turpina putot olu baltumus, līdz tie kļūst biezi un stingri. Lēnām iejauc atlikušo cukuru.
Uz cepamā papīra uzvelk riņķa līniju (diametrs 20 cm) un tajā ieklāj masu. Cep aptuveni 1 stundu 100 °C. Ļauj bezē atdzist.
Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Uzklāj to uz bezē pamatnes. Saldē torti 4-5 stundas.
Pirms pasniegšanas dekorē ar lakricas monētām un citiem kārdinošiem dārgumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.