Sastāvdaļas
300 ml saldā krējuma
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Lakricas monētas un citi saldumi
Bezē pamatnei
3 olu baltumi
150 ml Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Olu baltumus ieliek tīrā un sausā putojamā traukā. Pievieno 50 ml cukura un 30 minūtes puto ar elektrisko mikseri (iestata vismazāko ātrumu). Ieslēdz maksimālo ātrumu un turpina putot olu baltumus, līdz tie kļūst biezi un stingri. Lēnām iejauc atlikušo cukuru.
Uz cepamā papīra uzvelk riņķa līniju (diametrs 20 cm) un tajā ieklāj masu. Cep aptuveni 1 stundu 100 °C. Ļauj bezē atdzist.
Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Uzklāj to uz bezē pamatnes. Saldē torti 4-5 stundas.
Pirms pasniegšanas dekorē ar lakricas monētām un citiem kārdinošiem dārgumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.