Apslēpto bagātību torte

Kad apslēptā manta izrakta, ir laiks to sadalīt. Nu monētas sabērtas lielā kaudzē… un pirāti ar nepacietību gaida brīdi, kad varēs ķerties pie vilinošās apslēpto bagātību tortes.

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 ml saldā krējuma
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Lakricas monētas un citi saldumi

Bezē pamatnei
3 olu baltumi
150 ml Dansukker baltā smalkā cukura

Instrukcijas

Olu baltumus ieliek tīrā un sausā putojamā traukā. Pievieno 50 ml cukura un 30 minūtes puto ar elektrisko mikseri (iestata vismazāko ātrumu). Ieslēdz maksimālo ātrumu un turpina putot olu baltumus, līdz tie kļūst biezi un stingri. Lēnām iejauc atlikušo cukuru.

Uz cepamā papīra uzvelk riņķa līniju (diametrs 20 cm) un tajā ieklāj masu. Cep aptuveni 1 stundu 100 °C. Ļauj bezē atdzist.

Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Uzklāj to uz bezē pamatnes. Saldē torti 4-5 stundas.

Pirms pasniegšanas dekorē ar lakricas monētām un citiem kārdinošiem dārgumiem.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.