Apelsīnu sirsniņas

Apm. 20 gab.

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g sviesta vai margarīna
300 g kviešu miltu
100 g Dansukker pūdercukura
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 olas dzeltenums

Pildījumam
2 olas
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
2,5 ēd. kar. kviešu miltu
1 ēd. kar. apelsīnu sulas koncentrāta

Garnējumam
Dansukker pūdercukurs

Instrukcijas

Traukā sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas. Pievieno taukvielas un olas dzeltenumu un uz 1 stundu ieliek mīklu ledusskapī. Iespiež mīklu ar taukvielām ieziestās sirdsveida formiņās. Cep cepeškrāsnī 200°C aptuveni 6 minūtes. Šajā laikā sajauc pildījuma sastāvdaļas. Iegūto masu sadala un iepilda formiņās virsū apceptajai mīklai. Turpina cept cepeškrāsnī vēl 5–7 minūtes. Ļauj atdzist un tad izņem no formiņām. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.