Angļu tējas maizītes Skones
Palutini sevi ar delikātu, maigu smalkmaizīti, gluži kā kādā angļu augstmaņu namā! Šīs tradicionālās angļu tējas maizītes, kas tik populāras arī Skandināvijā, ir bagātinātas ar lazdu riekstiem, kanēli un niedru cukura kārtiņu īpaši kraukšķīgai virskārtai.
Sastāvdaļas
Mīkla
300 g kviešu miltu
20 g cepamā pulvera
2 g sāls
75 g auksta sviesta
60 g rupji sakapātu lazdu riekstu
30 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
150 ml piena
1 ola
Dekors
40 g Dansukker Demerara cukurniedru cukura
3 g kanēļa
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 220 °C temperatūru.
Bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli. Aukstu sviestu sakapā sīkos gabaliņos un iestrādā mīklā. No olas un piena daudzuma atliek pa tējkarotei maizīšu apsmērēšanai, bet pārējo kopā ar riekstiem un cukura sīrupu iemaisa mīklā.
Gatavo mīklu izgāž uz iemiltotas virsmas, izrullē 2-3 cm biezumā, sagriež sev vēlamas formas gabaliņos un izkārto uz cepampannas, kas pārklāta ar cepampapīru.
Maizītes apsmērē ar piena-olu maisījumu un tad iemērc cukura-kanēļa maisījumā. Cep krāsns vidējā daļā 8–10 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.