Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

25 minūtes
Ābolu ievārījums ar karameļu garšu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g saldskābu ābolu, piemēram Aroma šķirnes
  • 210 g Dansukker Zeltainā sīrupa
  • 200 ml ūdens
  • 0,5 citrona sulas
  • 200 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 1 tējkar. malta kardamona

Ābolus nomizo, izgriež serdes, sadala mazos gabalos. Pievieno sīrupu, ūdeni un citrona sulu un vāra apmēram 10 minūtes, nepārtraukti maisot. Pievieno ievārījuma cukuru, kardamonu un turpina vārīt vēl 3-6 minūtes. Ja nepieciešams, nosmeļ putas. Lej tīrās, izkarsētās burkās un nekavējoties aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker