Marmelādes cukurs ar pektīnu domāts tam, lai pagatavotu marmelādes un ievārījumus, izmantojot pavisam nedaudz cukura. Šis cukurs ir līdzīgs Ievārījuma cukuram, tikai tajā ir vēl vairāk pektīna. Produkts nodrošina biezu konsistenci un ilgu glabāšanas laiku.
Viens marmelādes cukura iepakojums (330 g) paredzēts, lai pagatavotu vienu kilogramu ogu vai augļu. Jāvāra tikai 5 - 10 minūtes pēc cukura pievienošanas, un ievārījums gatavs! Vienkārši un ātri paveicams, bet teicams rezultāts. Pektīns sarecina ievārījumu, īsais pagatavošanas laiks ļauj ogām / augļiem saglabāt savu dabīgo krāsu un vairāk vitamīnus. Ievārījumam var izmantot gan svaigas, gan saldētas ogas.
Marmelādes cukurs ar pektīnu sastāv no baltā smalkā cukura un pektīna - dabiska recinātāja, kuru iegūst no citrusaugiem, un izmanto, lai piešķirtu ievārījumam biezu konsistenci. Produktam pievienots nedaudz kālija sorbāta – konservanta, kurš dabā sastopams pīlādžogās, kas nodrošina ievārījuma uzglabāšanu.
Iepakojumā 330 g.
Marmelādes cukurs nav paredzēts sulu, kompotu un citu ēdienu pagatavošanai, kurus nav paredzēts biezināt un ilgstoši uzglabāt.
Marmelādes cukura mērvienības
100 ml = apmēram 95 g
100 g produkta uzturvērtība
Enerģētiskā vērtība | 1666 kJ/392 kcal |
Tauki | 0 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
Ogļhidrāti | 98 g |
- no tiem cukuri | 98 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāls | 0,15 g |