Sastāvdaļas
100 ml eļļas cepšanai
120 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
3 olas
70 g Dansukker Cukurniedru sīrupa
420 g miltu
1 ēdamkar. cepamā pulvera
2 tējkar. ingvera pulvera
3/4 ēdamkar. malta kanēļa
1 tējkar. maltu krustnagliņu
1/4 tējkar. malta muskatrieksta
Vai 4 ēdamkar. piparkūku garšvielu
Instrukcijas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C.
Lielā bļodā iejauc eļļu, cukuru, olas un sīrupu.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, ingveru, kanēli, krustnagliņas un muskatriekstu. Abas komponentes samaisa kopā.
Mīklu sadala divās daļās un katru no tām izrullē. Abus ruļļus liek ar cepampapīru izklātā cepešpannā un mazliet pieplacina.
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, pēc tam 10 minūtes atdzesē.
Ruļļus sagriež 2 cm biezās šķēlēs, tās izkārto atpakaļ uz cepešpannas un turpina cept vēl 5-7 minūtes. Izslēdz cepeškrāsni un atstāj cepumus siltumā, ļaujot tiem sacietēt.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.