Kokosriekstu un Indijas riekstu bumbiņas

Apmēram 30-40 gab.
Kokosriekstu un Indijas riekstu bumbiņas
(0)

    Ogu biezenim

    • 500 g saldētu ogu pēc izvēles
    • 285 g Dansukker želejas cukura “Multi”

    Bumbiņām

    • 250 g Indijas riekstu
    • 4 ēdamkar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
    • 210 g kokosriekstu skaidiņu

    Dekorēšanai

    • Kokosriekstu skaidiņas

    Ogas un cukuru katliņā apvāra 5 minūtes, tad sablendē, izkāš un liek saldētavā.
    Riekstus ar cukuru un kokosriekstu skaidiņām samaisa, pakāpeniski pievieno saldēto ogu biezeni, līdz iegūta vēlamā konsistence - tāda, kas ļauj izveidot mazas bumbiņas.
    Masu saveļ bumbiņās un katru apviļā kokosriekstu skaidiņās.