Brūnā cukura rūtiņas

25 gab.
Brūnā cukura rūtiņas
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

150 g sviesta vai margarīna
300 g ēd. kar. Dansukker brūnā niedru cukura
2 olas
300 g kviešu miltu
1/2 tējk. cepamā pulvera
200 g sasmalcinātu mandeļu
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Uzstāda cepeškrāsns temperatūru uz 150-175°C.

Izkausē katliņā sviestu vai margarīnu kopā ar brūno cukuru. Karsē 5 minūtes. Ļauj atdzist.

Pievieno olas. Iemaisa miltus, cepamo pulveri, mandeles un vaniļas cukuru. Kārtīgi samaisa. Iesmērē cepamformu (20x30 cm) ar taukvielām. Ielej masu formā.

Cep krāsns apakšējā daļā 30-45 minūtes. Ar kociņu pārbauda, vai kūka ir gatava. Ļauj atdzist. Sagriež rūtiņās.

Šo recepti sastādīja

Dansukker