Biscotti

apm. 40 gab.
Biscotti
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

150 ml rupji maltu mandeļu
100 g sviesta
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
2 olas
400 ml kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera

Sakarsē krāsni līdz 200 °C.
Samaisa sviestu un cukuru irdenā masā. Pa vienai pievieno olas. Piemaisa klāt pārējās sastāvdaļas. Uz cepamās plātnes, kas izklāta ar cepamo papīru, izveido no mīklas trīs kukuļus. Cep krāsns vidusdaļā apmēram 15 minūtes. Sagriež kukuļus 3-4 cm  šķēlēs un turpina cept apmēram 6 minūtes. Uzglabā traukā ar cieši piegulošu vāku.

Šo recepti sastādīja

Dansukker