Visas mūsu
receptes
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Cūkgaļas marināde
Konservēti čili pipari
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Rabarberu čatnijs
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Marinēti kabači
Spinātu un zemeņu salāti
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Brušeta ar marinētām garnelēm
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Plūmju čatnijs
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Paštaisīta čili mērce
Bumbieru un siera salāti
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Aukstā laša torte
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Tomātu čatnijs
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Marinēti citroni
Piparu un sīpolu čatnijs
Brūklenes ar džinu
Ķiplokugurķīši
Siera pīrāgs ar sīgu ikriem
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Jēra fileja ar ziedkāpostu tornīšiem, brokoļu tornīšiem, pildītiem kartupeļiem un timiāna mērci
Tomātu tarte
36 no 55 receptes