Visas mūsu
receptes
Cūkgaļas marināde
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Konservēti čili pipari
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Rabarberu čatnijs
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Brušeta ar marinētām garnelēm
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
Spinātu un zemeņu salāti
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Plūmju čatnijs
Jāņu siers
Aprikozes ķimeņu vietā ir šī siera īpašā "odziņa"! Vienkārši...
Tomātu čatnijs
Marinēti kabači
Paštaisīta čili mērce
Ķiplokugurķīši
Biešu relišs
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Bumbieru un siera salāti
Marinēti citroni
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Biešu želeja
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Foie gras ar sparģeļiem
Tomātu tarte
Piparu un sīpolu čatnijs
Jēra fileja ar ziedkāpostu tornīšiem, brokoļu tornīšiem, pildītiem kartupeļiem un timiāna mērci
36 no 55 receptes