Sastāvdaļas
600 ml kviešu miltu
100 ml auzu kliju
1 ēd. kar. cepamā pulvera
1 tējk. sāls
1 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
50 g šķidrā margarīna
100 ml ūdens
2 olas
300 ml krējuma
150 g gabaliņos sagriezta siera
100 g gabaliņos sagriezta kūpināta šķiņķa
100 g kukurūzas graudu
25 g sagriezta siera ar halapenjo pipariem
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas samaisa kopā, iegūstot staipīgu mīklu. Saliek mīklu pa ietaukotām maizīšu veidnītēm vai kēksu veidnītēm (metāla vai papīra). Liek cepeškrāsns vidū un cep apmēram 20 minūtes 200°C. Pasniedz svaigi ceptas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.