

Visas mūsu
receptes


Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Šokolādes fondants

Mazās siera kūciņas

Plūmju pārsteigums

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Vienkāršais rabarberu deserts

Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...

Ātrais aveņu uzpūtenis

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...

Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...

Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...

Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...

Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci

Diānas vasaras deserts

Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...

Sabajons

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...

Aveņu suflē

Ķiršu tiramisu

Apelsīnu panna (clafuti)

Bumbieri sīrupā

Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...

Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...

Kūka krūzē

Rabarberu pīrāgs

Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...

Kraukšķīgais ogu deserts
36 no 105 receptes