

Visas mūsu
receptes


Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Mazās siera kūciņas

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...

Augļu salāti

Rabarberu pīrāgs

Aveņu suflē

Sabajons

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Šokolādes fondants

Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....

Klasiskās vafeles

Īton Mess meringas krēms zviedru stilā
Eton mess ir klasisks angļu deserts, kurā apvienots svaigu o...

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...

Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum...

Kraukšķīgais ogu deserts

Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu

Crème Brûlée

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...

Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...

Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...

Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...

Zemeņu uzputenis

Kūka krūzē

Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

Ātrais aveņu uzpūtenis
36 no 104 receptes