Iedvesmoties!

Piedāvājam dažnedažādas receptes, no kurām smelt iedvesmu ēdienu gatavošanai. Te atrodamas konditorejas izstrādājumu, ievārījumu un dzērienu.

Text
Rulete ar bezē krēmu un meža ogām

Konditorejas izstrādājumi

Tikko ceptu maizīšu smarža. Vai ir kaut kas labāks par to? Vienalga ko cepsiet - cepumus, pīrāgu vai maizi -, recepti atradīsiet pie mums. Uzrotiet piedurknes un ķerieties pie darba!

Bezē kūka

Vasara

Vasaras mēneši piedāvā fantastisku svaigu ogu, augļu un dārzeņu izvēli.

Princešu kūkas mafini

Svētki

Te Jūs atradīsiet receptes gan klasiskiem, mājas ēdieniem, gan svētku galdam. Neaizmirstiet tādus jaukus "mazos svētkus" kā Helovīns un Valentīndiena.

Zemenes, jāņogas un mellenes

Augļi un ogas

Gūsti iedvesmu no visa, ko var izdarīt ar augļiem un ogām.

Ievārījums

Ievārījumi un sīrupi

Saglabā vasaras ražu burciņā, lai baudītu to visu ziemu! Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Etiķešu mašīna

Etiķešu mašīna

Izveido skaistas etiķetes un galda kartes dažādās krāsās un formās.

Visi raksti

Šeit jūs atradīsiet visus iedvesmojošos rakstus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.