Sastāvdaļas
150 g sviesta vai margarīna
2 olas
300 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
150 ml kviešu miltu
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 ēd. kar. kakao
Taukviela un rīvmaize formas sagatavošanai
Glazūrai
25 g sviesta vai margarīna
200 ml Dansukker Pūdercukura ar šokolādes garšu
25 ml silta piena
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Rotājumam
200 ml Dansukker pūdercukura
1 olas baltums
saldumi
Instrukcijas
Sakarsē krāsni līdz 175°C. Ieziež formu ar noņemamām malām (apm. 25 cm diametrā) ar taukvielu un izkaisa ar rīvmaizi.
Izkausē mīklas taukvielu. Kārtīgi sakuļ olas un niedru cukuru. Sajauc kviešu miltus, vaniļas cukuru un kakao un pievieno maisījumam. Pievieno taukvielu. Maisījumu ielej veidnē. Cep krāsns vidusdaļā aptuveni 25 minūtes. Ļauj atdzist formā.
Sajauc taukvielu, pūdercukuru ar šokolādes garšu, siltu pienu un vaniļas cukuru un pārklāj pār kūku. Sakuļ olas baltumu un pūdercukuru. Izveido zirnekļa tīklu pār kūku. No saldumiem izveido zirnekli un ievieto zirnekļa tīklā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.