Zemesriekstu - ingvera cepumi

Apm. 40 gab.
Zemesriekstu - ingvera cepumi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

150 g baltās šokolādes
125 g nesālītu zemesriekstu
50 g konservēta ingvera
100 g sviesta
50 g saldā zemesriekstu sviesta
100 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 ola
350 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera

Šokolādi sasmalcina un sajauc ar zemesriekstiem. Ingveru sīki sasmalcina. Sviestu sakuļ ar zemesriekstu sviestu, cukuru un olu. Maisījumam pievieno miltus, cepamo pulveri, ingveru un pusi no šokolādes – zemesriekstu masas. Izveido bumbiņas un apviļā tās atlikušajā šokolādes – zemesriekstu maisījumā. Cepumus izkārto uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep cepeškrāsnī 175°C aptuveni 13 minūtes.

Šo recepti sastādīja

Dansukker