Sastāvdaļas
½ glāze ūdens
1 glāze jāņogu
½ glāze upeņu
4 lieli āboli
¼ glāze rozīņu
2 lapiņas svaigu piparmētru
100 g Dansukker Ievārījuma cukura
¼ tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Instrukcijas
Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs, uzlej ūdeni un vāra katliņā apmēram 15 minūtes. Pievieno jāņogas, upenes, rozīnes un turpina vārīt vēl apmēram 10 minūtes. Pieber
cukuru, vaniļas cukuru un pievieno piparmētru lapiņas. Pēc 3 minūtēm noceļ no uguns, lej izkarsētās burciņās un aizvāko.
Lieto kā piedevu gaļas ēdieniem, asins putraimu desām, pankūkām, tortēm.
Receptes autors – Strazdes bērnu nams
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.