Vistas fileja ingvera marinādē

4 - 6 personām
Vistas fileja ingvera marinādē
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 gab. vistas filejas
2 ēd. kar. svaiga sarīvēta ingvera
2 daiviņas ķiploku
6 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
sāls un pipari pēc garšas
 

Katliņā uzkarsē sīrupu, pievieno sāli, piparus, ingveru un ķiplokus. Vistas fileju pārklāj ar gatavo glazūru un marinē 1 stundu. Uz vidējas uguns pannā gaļu no abām pusēm apbrūnina, liek cepešpannā un cepeškrāsnī turpina cept 200˚C temperatūrā aptuveni 12 minūtes, līdz gatava. Pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni.

 

Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker