Sastāvdaļas
250 g riekstu pēc izvēles
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
45 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
70 g konservēto turku zirņu šķidruma
Dekorēšanai
100 g vegānās tumšās šokolādes
Apelsīna miziņa
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.
Virtuves kombainā sasmalcina riekstus un pievieno tiem cukuru.
Notecina konservētos turku zirņus, saglabājot šķidrumu. Tam pievieno riekstus un visu sastrādā līdz pastas struktūrai.
Veido apmēram 20 g smagas bumbiņas. Ja mīkla lipīga, pirms veidošanas samitriniet rokas.
Bumbiņas kārto uz cepampannas, kas pārklāta pergamenta papīru. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 8-10 minūtes. Atdzesē.
Katru cepumu līdz pusei iemērc izkausētā šokolādē un pārkaisa ar sarīvētu apelsīna miziņu. Uzglabā vēsumā, cieši noslēgtā traukā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.