Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums

Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

15 – 20 bezē cepumu (var izmantot arī citus cepumus)
½ - 1 l vaniļas saldējuma
200 ml saldā krējuma
2 – 3 tējk. Dansukker vaniļas cukura
250 g (½ l) aveņu
250 g (½ l) melleņu

Mērcei
250 g (½ l) zemeņu
30 g Dansukker pūdercukura
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura

Saldo krējumu un vaniļas cukuru sakuļ stingrās putās. Noskalo un pārlasa ogas. Zemenēm pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru, saspaida viendabīgā masā. Liek kārtās bezē cepumus, saldējumu, putukrējumu un ogas. Mērci lej pāri vai blakus kārtojumam. Pasniedz nekavējoties.

Šo recepti sastādīja

Dansukker