Vasaras cepumiņi

50 gabaliņi
Vasaras cepumiņi
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

100 g mīksta sviesta vai margarīna
150 g Dansukker baltā cukura
240 g miltu
20 g Dansukker vaniļas cukura
10 g cepamā pulvera
3 g sāls
1 ola
100 ml trekna skābā krējuma

Pildījumam
60 g mīksta sviesta vai margarīna
180 g3180 g1 Dansukker pūdercukura
150 g krējumsiera
75 g ogu, piem., aveņu vai melleņu


Sviestu ar cukuru saputo, pievieno sausās sastāvdaļas. Olas saputo kopā ar skābo krējumu un samaisa visu pastai līdzīgā masā. Pastu iepilda dekorēšanas maisiņā un uz cepamā papīra izspiež 1 lata monētas lieluma piciņas. Ja dekorēšanas maisiņa nav, piciņas var veidot ar karotīti. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 8 minūtes 175°C temperatūrā. Sekojiet, lai cepumu maliņas neapdegtu. Atstāj dzesēties uz restītēm.
Pildījuma sastāvdaļas samaisa. Vienu pusi no cepumiņiem pārklāj ar pildījumu, otru pusi cepumu uzspiež virsū. Pasniedz svaigus.

Šo recepti sastādīja

Dansukker