Variācija par "Serenādi"

Variācija par
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

200 g lazdu riekstu
200 g melno plūmju
200 g žāvētu aprikožu
200 g kaltētu ķiršu
500 g tumšās šokolādes
15 g Dansukker Farīna cukura

 

Žāvētos augļus, riekstus, Farīna cukuru un pusi no šokolādes saber bļodā un samaisa. Maisījumu samaļ gaļas mašīnā. Kārtīgi izmīca un veļ nelielas bumbiņas. Otru pusi šokolādes izkausē karstā ūdens peldē. Konfektītes pa vienai uzmanīgi iemērc šokolādē un liek nožūt. Tad glazē vēlreiz, izveidojot otru glazūras kārtu. Atstāj nožūt. Papildus var dekorēt vai ietīt papīrīšos.

Receptes autors - Jānis Kairis

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker