Sastāvdaļas
200 ml saldā krējuma
½ tējk. Dansukker vaniļas cukura
3 olas dzeltenumi
2 ēd. kar. Dansukker pūdercukura
Instrukcijas
Saldo krējumu un vaniļas cukuru uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Olu dzeltenumus un balto cukuru ar putojamo slotiņu sakuļ. Lēnām, tievā strūkliņā olu dzeltenumiem pievieno karstu saldo krējumu. Kad olu masa "ir apradusi" ar karstumu, masu vēlreiz karsē, līdz tā sāk sabiezēt, tad noņem no uguns un masu pārlej citā traukā, lai apturētu vārīšanos. Mērci atstāj atdzist.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?