Sastāvdaļas
425 g kviešu miltu
150–200 g Dansukker baltā smalkā cukura
2 tējk. cepamā pulvera
1 ola
175 ml piena
50 g eļļas
Garnējumam
200 g Dansukker pūdercukura
1 tējk. augļu sulas koncentrāta sarkanā krāsā
1 tējk. kausēta margarīna
Želejas sirsniņas
Instrukcijas
Sajauc kopā visas sastāvdaļas. Ielej masu kēksiņu formiņās. Cep cepeškrāsnī 200°C 15 minūtes.
Sajauc miltus ar ūdeni un margarīnu viendabīgā glazūrā. Ja glazūra kļūst pārāk cieta, var pievienot nedaudz ūdens. Uzklāj glazūru uz kēksiem. Uz katra kēksa uzliek pa želejas sirsniņai.
Variācijas: izgriež kēksā sirdsveida iedobumu un piepilda to ar sieru vai putukrējumu ar ievārījumu vai ogām. Uzliek atpakaļ izgriezto “vāciņu”.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.