Sastāvdaļas
350 ml salda krējuma
150 ml piena
130 g Dansukker želejas cukura „Multi”
4 ēd. kar. kakao (bez piedevām)
Mērcei
200 ml smiltsērkšķu sulas
50 ml saldā krējuma
2 ēd. kar. Dansukker želejas cukura „Multi”
Instrukcijas
Pienu, saldo krējumu un kakao rūpīgi izmaisa un uzvāra. Pievieno želejas cukuru, izmaisa, vēlreiz uzvāra un lej formiņās vai glāzēs.
Smiltsērkšķu sulu uzvāra un pievieno saldo krējumu un želejas cukuru. Visu vēlreiz uzvāra. Kad mazliet padzisis, pārlej šokolādes desertam un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst.
Receptes autors – Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.