Tumšās šokolādes cepumi - Receptes

Tumšās šokolādes cepumi

30 gab.
Tumšās šokolādes cepumi
Vērtējums: (25gab.)

Sastāvdaļas

175 g tumšās šokolādes
50 g sviesta
2 olas
250 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
10 g Dansukker vaniļas cukura
50 g kviešu miltu
5 g cepamā pulvera
3 g sāls
115 g tumšās šokolādes

 

Uzkarsē krāsni līdz 180°C.
Karstā ūdens peldē izkausē pirmo daļu šokolādes kopā ar sviestu. Bļodā sakuļ olas ar Muscovado cukuru, pievieno vaniļas cukuru, iesijā miltus, pievieno cepamo pulveri un sāli. Maisa līdz viendabīgai konsistencei. Pievieno sasmalcinātus šokolādes gabaliņus un kārtīgi izmaisa. Ar karoti veido apaļus cepumus un kārto pannā, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep aptuveni 10 – 15 minūtes.

Receptes autore - Liene Tomsone

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;