Sastāvdaļas
2 sīpoli
2 selerijas kāti
4 daiviņas ķiploka
75 g olīveļļas
12 vidēja izmēra tomāti
8 žāvētas melnās plūmes
75 g svaiga koriandra
1 tējk. akmens sāls
75 g Dansukker Nerafinētā niedru cukura
Instrukcijas
Sīpolus, seleriju un ķiplokus nomizo, sasmalcina un apcep olīveļļā apmēram 7 minūtes līdz garšaugi kļūst zeltaini un caurspīdīgi. Pievieno melnās plūmes un turpina cepšanu 2-3 minūtes. Pievieno smalki sagrieztus tomātus, noregulē temperatūru uz maksimālo temperatūru un vāra 15 minūtes, aktīvi maisot. Noslēgumā pievieno sakapātu koriandru, sāli un cukuru. Garšai jābūt saldai, ar izteiktu koriandra un tomātu aromātu.
Receptes autors - Mārtiņš Sirmais
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.